מרצקנקוב נ' רוס אוקס הנדסה בע"מ ואח'
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה חיפה |
8116-07-10
4.7.2011 |
|
בפני : שגית דרוקר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: ניקולאי מרצקנקוב |
: 1. רוס אוקס הנדסה בע"מ 2. רוס אוקס ע"י מנהלה רוסלין נתן |
| החלטה | |
החלטה
1.תקנה 41 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב-1991 קובעת כי בית הדין או הרשם רשאי בכל עת להתיר לכל אחד מבעלי הדין לתקן את כתבי טענותיו.
הכלל בנוגע לתיקון כתבי טענות הינו האם מעמיד הנוסח המתוקן את הפלוגתא האמיתית לדיון והאם יהיה בתיקון כדי לגרום לצד השני עוול שפיצוי כספי לא יוכל לתקן (כגון כאשר מועלת טענה השוללת את זכות הצד שכנגד להתגונן בטענת התיישנות).
בענייננו וכאשר המדובר בשלבים מקדמים של הדיון ולאור ההלכות בנוגע לתיקון כתבי טענות, איננו מוצאים מקום שלא להיעתר לבקשה לתיקון כתב התביעה. פרט כאשר תיקון כתב התביעה יבהיר את המחלוקות שבין הצדדים.
2.לאור האמור לעיל הנני נעתרת לבקשה.
3.ניתן בזאת צו הדדי לגילוי ועיון הדדי במסמכים, תוך 30 יום מהיום ותוקף של החלטה להסכמות הצדדים לענין גילוי מסמכים ולמועדי המצאת העתקי ההמחאות, כמפורט ע"י הצדדים בפרוטוקול.
התובע יגיש כתב תביעה מתוקן תוך 60 יום מהיום.
4.המשיבה-הנתבעת רשאית להגיש כתב הגנה מתוקן, אם רצונה בכך, בתוך 30 יום מקבלת כתב התביעה המתוקן.
5.שאלת ההוצאות תשקל במסגרת ההליך העיקרי.
6.ב"כ התובע יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמו, תוך 30 יום מיום שבו יחלוף המועד להגשת כתב הגנה מתוקן. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת תביעתו.
עותק ישלח ישירות לב"כ הנתבעים.
ב"כ הנתבעים יגיש תצהירי עדות ראשית מטעמם, תוך 30 יום מיום קבלת תצהירי התובע. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת הגנתה.
עותק ישלח ישירות לב"כ התובע.
7.לא הוגשו תצהירי התובע במועד, תמחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) תשנ"ב-1992. לא הוגשו תצהירי הנתבעת במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת ב"כ הנתבעים להביא ראיות.
על המצהירים להתייצב לחקירה על תצהיריהם במועד כפי שייקבע. בתום דיון ההוכחות הסיכומים יהיו בעל-פה, ככל שלדעת בית הדין הדבר מתאפשר, לפי לוח הזמנים של בית הדין.
סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות ביה"ד בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני ביה"ד במועד הנ"ל. בבקשה האמורה יפרטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר ועיקרי העדות.
על כל צד המבקש להעיד עדים מטעמו שלא באמצעות תצהיר, להגיש את הבקשה להזמנת עדים בד בבד עם הגשת תצהירי העדות הראשית.
עותק מהבקשה ישלח ישירות לב"כ הצד שכנגד.
8.מזכירות בית הדין תעביר תיק זה לקביעה בפני מותב, לפי סדר התיקים מסוגו, לאחר הגשת תצהירי עדות ראשית על ידי בעלי הדין.
9.למעקב לתאריך 1.12.11.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|